ЗА НАС

Ние отдаваме стаи под наем за нощувки в ТОП центъра на града. В нашия семеен бизнес се стремим да удовлетворим всички Ваши потребности за комфортното пребиваване в нашия град на напълно достъпна цена. Именно затова сме Диянчеви КОМФОРТ. Уют и спокойствие в ТОП центъра на гр. Варна. Нощувки в хотелски тип стаи и апартаменти. Предлагаме леглова база от 8 места, разпределени в две стаи и един апартамент, разположени на партерен и първи жилищен етаж в сграда, с лице към тиха, озеленена улица. Перфектно обзаведени стаи и апартамент су х-л ”Черно море”. На 50 м. от входа на “Морска градина” и 150м. от плажа. В ТОП центъра на града и на 20 м. от главната търговска улица. В близост до най-атрактивните заведения, барове, дискотеки, казина, магазини и музеи.

Удостоверение

Семеен хотел "Диянчеви" - стаи под наем е с утвърдена стандартизирана категоризация Три звезди от община Варна. Диянчеви Комфорт изпълняват изискванията по тази категоризация, което се удостоверява по условията на бранша.

Хотел Три Звезди

Семеен хотел "Диянчеви " - стаи под наем, удостоверен с категоризация Три звезди има отличителния знак за тази цел, поставен на предвиденото по условията място. Всеки гост на семейния хотел, може да се увери в придържането към предвидените изисквания.